A new agent in Sweden

A new Bali Catamarans agent in Sweden: Gashaga Marina

Gåshaga Marina som sedan länge varit ett fullservice varv med professionell varvsverksamhet, marina-/gästhamnsservice och försäljning av Dufour Yachts, utökar nu verksamheten med två nya affärsområden. Bali Catamarans och Dream Yacht Charter finns nu med i Gåshagas utbud och erbjudanden till sina kunder.

– Mycket spännande att affärsutveckla vår verksamhet med dessa två högkvalitativa produkter och serviceerbjudanden, säger Anders Almén, ägare och vd på Gåshaga Marina.

I augusti börjar Gåshaga Marina att sälja den högkvalitativa cruising-katamaranen Bali Catamarans. En katamaran som med sin detaljkvalitet höjer sig över flertalet av de alternativ som finns på marknaden. På de flytande båtmässorna i Gustavsberg och på Orust kommer en av modellerna att visas upp i Sverige för första gången.

Som ansvarig för både Bali och Dream Yacht har Gåshaga Marina anställt Clemens Åhfeldt.

– Clemens har lång erfarenhet inom båtbranschen och blir en bra förstärkning i vår laguppställning, säger Anders Almén.

– Vi kommer att ha Norden som arbetsfält när det gäller Bali. Bali byggs i Frankrike och har för närvarande tre modeller (4,0/4,3 och 4,5). I höst på flytande båtmässorna visar vi upp 4,0. Först på Orust och sedan i Gustavsberg, säger Clemens.

Gashaga marina

  • Gashaga Marina

    Gashaga Marina